Опції зарахування

Дисципліна «Тестування в галузі природничо-математичних наук» реалізує додаткову підготовку фахівця в галузі природничо-математичних наук з питань теорії та практики педагогічних вимірювань із використанням тестів.

Одним з найважливіших завдань дисципліни є вдосконалення  підготовки майбутніх педагогів (середньої освіти, вищої школи) в галузі теорії і практики педагогічного тестування.

Сучасний стан системи освіти зобов’язує педагогів шукати нові підходи до оцінювання навчальних досягнень учнів, студентів. Це означає, що необхідно ознайомитися з підходами до оцінювання результатів навчання в інших країнах, результатами міжнародних досліджень, в яких бере участь Україна, визначати сучасні пріоритети в освіті.

Дисципліна передбачає вивчення питань прикладного спрямування: конструювання тестів різних рівнів застосування, контрольного матеріалу за цілями використання, інтерпретація результатів тестування, виконання статистичного опрацюванняданих, тлумачення його результатів та формування висновків щодо його відповідності меті, завданням, розуміння основних характеристик якості контрольного матеріалу і можливості використання комп’ютерних технологій при створенні, проведенні і опрацюванні результатів тестування.


Кредити: 4
Семестр: 123
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.