Порядок проведення іспиту

Порядок проведення іспиту

Плутицька Катерина Миколаївна -
Кількість відповідей: 0

Шановні студенти, з огляду на наближення підсумкової атестації, повідомляю вам про порядок проведення іспиту

1. Відповідно до ПОЛОЖЕННЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНОЛОГІЙ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В ЗАПОРІЗЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

За 30 хвилин до початку іспиту ви маєте підключитися до Zoom конференції (https://us02web.zoom.us/j/9934031303?pwd=RVI3YjM4ZXF3Z3ZqTmZia2wxR1Mxdz09), для проведення вашої ідентифікації. Камери мають бути увімкненими. 

В запланований у розкладі час розпочнеться тестування на платформі Moodle. В тестах 40 питань. Оцінюються у 30 балів. Другий етап - це вирішення задачі. Задача оцінюються у максимум 10 балів. На вирішення задачі надається 30 хвилин, на тести - 40 хвилин. Після складання іспиту, всім буде надана можливість підвищення отриманих балів шляхом відповіді на поставленні питання. Крім того, студенти, які відвідували лекції, можуть розраховувати на пропорційне підвищення балів за цю активність. Під час всього іспиту камери мають бути увімкнутими.

Якщо у зв'язку з несприятливими обставинами ви не можете бути присутніми на іспиті, повідомте мене завчасно. Ми оберемо час і дати складання вами іспиту асинхронно. Підстави мають бути поважними. Я залишаю за собою право вимагати документального підтвердження неможливості складання вами іспиту у встановлені дату і час.

По всім організаційним і технічним питанням звертайтесь до мене у приватні повідомлення, шляхом додавання коментів на форумі або через старост, як вам зручно.

Бережіть себе.