«Зупини дискримінацію» Пропоную переглянути постер і зануритися в коротенькі історії цих людей. Вони усі абсолютно різні, але щось, що їх обʼєднує досі, на жаль, можемо спостерігати в нашому суспільстві.

«Зупини дискримінацію» Пропоную переглянути постер і зануритися в коротенькі історії цих людей. Вони усі абсолютно різні, але щось, що їх обʼєднує досі, на жаль, можемо спостерігати в нашому суспільстві.

Щербина Аріна Володимирівна -
Кількість відповідей: 3
У відповідь на Щербина Аріна Володимирівна

Re: «Зупини дискримінацію» Пропоную переглянути постер і зануритися в коротенькі історії цих людей. Вони усі абсолютно різні, але щось, що їх обʼєднує досі, на жаль, можемо спостерігати в нашому суспільстві.

Нідзельська Вікторія Ігорівна -
Дякуємо Вам за роботу. Оформлення чудове, інформація подана ясно та цікаво. У мене виникли такі питання:
1. Чи завжди дискримінація має явну форму, чи вона може бути прихованою?
2. Яку роль у боротьбі з дискримінацією відіграє освіта?
3. Чи змінилася ситуація з дискримінацією у сучасному суспільстві порівняно з минулими десятиліттями?
У відповідь на Нідзельська Вікторія Ігорівна

Re: «Зупини дискримінацію» Пропоную переглянути постер і зануритися в коротенькі історії цих людей. Вони усі абсолютно різні, але щось, що їх обʼєднує досі, на жаль, можемо спостерігати в нашому суспільстві.

Щербина Аріна Володимирівна -
1. Звичайно, вона може бути прихованою. Часто таке може проявлятися в жартах(недоречних), різних висловлюваннях, які спочатку здаються невинними, але насправді несуть в собі важкий і образливий контекст для певної групи людей.
2. На мою думку, освіта відіграє чи не найважливішу роль. Я навіть по собі памʼятаю як у школі нам постійно розказували, що люди усі різні, мають право бути собою попри якісь установлені правила у суспільстві. І хочу сказати, що ці слова і досі лишаються зі мною по життю. Адже освіта не лише робить нас розумними, а й в першу чергу робить нас людьми.
3.Чесно кажучи, я не думаю, що ситуація сильно змінилася. Звичайно, що люди стали відкритішими і не бояться говорити про якісь певні теми, але це ніяк не вплинуло на людей, які вперто стоять на своєму. Навіть в інтернеті можна зустріти дуже багато хейту і якихось стереотипних думок з відтінком дискримінації певних груп людей. Це все у відкритому доступі і як на мене, може повпливати негативно на підростаюче покоління, яке наслідує переконання осіб, на яких вони хочуть бути схожими або цікавляться наприклад їхнім блогом.
У відповідь на Щербина Аріна Володимирівна

Нідзельська Вікторія Ігорівна -