Форум новин

Організаційні питання

Організаційні питання

Тупахіна Олена Володимирівна -
Кількість відповідей: 0

Шановні колеги,

щиро дякую за чудові презентації, які ви робили під час захисту проєктів! Велике прохання до тих, хто вже захистився, але не надіслав мені проєкти на пошту (файлом або посиланням на гугл-диск): зробіть це до п'ятниці 28 травня.

Ваші бали за проєкти уже виставлені в загальну відомість. У разі, якщо ваше прізвище виділене зеленим, ви можете претендувати на отримання оцінки за іспит автоматом - за умов, що ви:

  • надіслали мені файл свого проєкту; 
  • прочитали необхідну кількість додаткових текстів відповідно до балу, на який претендуєте. Переліки прочитаних текстів надішліть мені, будь ласка, у мудл. Це особливо стосується тих, кому не вистачає до бажаного балу від 1 до 3 балів (відповідну кількість ви можете знайти у стовпчику після підсумкового балу). 
Ті, кому не вистачає балів до допуску, мають: 

  • виконати модульні роботи, не складені вчасно або виконані на 0 (у цьому разі обирайте варіант, відмінний від того, який писали у попередній раз). Модулі треба завантажити у систему до 29 травня включно. 
  • у разі, якщо модулі виконані і пропущених семінарів немає - виконати до 3 додаткових письмових робіт на ваш вибір. 
  • у разі, якщо є 1-3 пропущені семінари - відпрацювати їх усно наступного тижня (графік відпрацювань буде у понеділок). 
  • У разі, якщо пропущених семінарів більше 3 - надати пояснювальний документ щодо причин пропусків і невиконання додаткових письмових завдань у терміни, передбачені графіком навчального процесу. Відпрацювання за дозволом деканату.