ТЕМИ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ
1. Характеристика сучасного методу сенсорного аналізу продуктів. Органоліптичний метод контролю продуктів харчування.
2. Характеристика фізичних методів оцінки якості продуктів харчування.
3. Характеристика хімічних методів оцінки якості продуктів харчування .
4. Реологічні методи аналізу якості харчових продуктів .
5. Сучасні люмінісцентні методи визначення якості харчових продуктів.
6. Використання ІК спектроскопії в аналізі якості харчових продуктів.
7. Фізико-хімічні методи візначення показників небезпеки продуктів харчування:
8. - пестицидів;
9.- важких металів;
10.- радіонуклідів;
11.- азотвмісних сполук;
12.- мікотоксинів.
13. Безпека приорітетних видів упаковки харчових продуктів.
14. Фізико-хімічні методи визначення вмісту білків у харчових продуктах.
15. Фізико-хімічні методи визначення вмісту цукридів у харчових продуктах.
16. ФІзико-хімічні методи визначення вмісту жирів та їх якості в продуктах харчування.
17. Фізико-хімічні методи визначення вмісту мінеральних речовин у харчових продуктах.
18. ФІзико-хімічні методи визначення вмісту основних груп вітамінів у продуктах харчування.