Система накопичення балів

Види контролю і система накопичення балів

 

Вид контрольного заходу

Кількість контрольних заходів

Кількість балів за 1 захід

Усього балів

1.

Участь в опитуванні з проблематики курсу (усна відповдь)

10

3

30

1.      

Виконання завдання самостійної роботи. Презентація завдання.

Терміни виконання – у межах підготовки до практичних занять

10

1

10

3.

Самостійне проходження тесту за матеріалом Розділу 1 у системі електронного забезпечення навчання ЗНУ (за умови виконання тесту не менше ніж на 85%. Кількість спроб не враховується. Час не обмежено).

1

10

10

4.

Самостійне проходження тесту за матеріалом Розділу 2 у системі електронного забезпечення навчання ЗНУ (за умови виконання тесту не менше ніж на 85%. Кількість спроб не враховується. Час не обмежено).

1

10

10

5.

Індивідуальне практичне завдання

1

20

20

6.

Контрольне тестування

1

20

20

Усього

24

 

100

 

Критерії оцінювання.

1. Усна індивідуальна відповідь. Цей вид контролю передбачає участь студента/ки в опитуваннях із проблематики курсу під час інтерактивних лекційних занять, одногрупників/одногрупниць. Максимальну кількість балів (3 бали) студент/ка отримує за обізнаність у темі, демонстрацію практичних навичок, орієнтацію в останніх наукових дослідженнях з теми, наведення влучних прикладів. Виступ має бути змістовним, логічним і досконалим з мовностилістичного боку.

2-1 бал виставляється за відповідь, що характеризується неповним розкриттям теми, при цьому допускається порушення логіки викладу матеріалу, теоретичні засади не унаочнюються практичними прикладами; в мовленні трапляються помилки.

Бали не виставляються за відповідь, що містить неправильне висвітлення питання, помилкову аргументацію, практичні приклади відсутні, мовлення рясніє помилками.

2. Виконання завдання самостійної роботи. Презентація завдання. Цей вид контролю передбачає виконання завдань самостійної роботи та їх презентацію й обговорення на занятті. Максимальну кількість балів (1 бал) студент отримує за обізнаність у темі, демонстрацію практичних навичок, орієнтацію в останніх наукових дослідженнях з теми, наведення влучних прикладів. Виступ має бути змістовним, логічним і супроводжуватися електронною презентацією або наочними матеріалами.

Бал не виставляється за невиконане завдання.

3. Самостійне проходження тесту за матеріалами Розділів. Цей вид контролю передбачає тестування в системі електронного забезпечення навчання ЗНУ. 1 бал відповідає 1 правильній відповіді на питання тесту. Максимальна кількість балів – 10.

4. Індивідуальне практичне завдання.

Індивідуальне практичне завдання являє собою презентацію, що оцінюється так:

1) завдання виконано у повному обсязі, без стилістичних, ортографічних і граматичних помилок, використана професійна лексика, презентація відповідає змісту проєкту, логічно ілюструє його – 20-15 балів; 2) завдання виконано частково, з лексичними, ортографічними та граматичними помилками, презентація не в повному обсязі відображає зміст проєкту, частково ілюструє його – 14-8 балів; 3) завдання виконано з великою кількістю помилок, презентація або не відповідає змісту проєкту, або взагалі відсутня – 0-7 балів. Бали не виставляються в разі повної відсутности індивідуального творчого завдання.

5. Контрольне тестування. Цей вид контролю передбачає тестування в системі електронного забезпечення навчання ЗНУ.1 бал відповідає 1 правильній відповіді на питання тесту. Максимальна кількість балів – 20.

Остання зміна: Tuesday 22 September 2020 15:33 PM