Система накопичення балів

Поточні контрольні заходи

Обовязкові види роботи:

Усна відповідь на семінарському занятті (max 4 бали) − розгорнута відповідь на одне з питань курсу, що супроводжується наданням власної оцінки його змісту.

Виконання практичного письмового завданнянаписання есе, виконання завдання на проведення порівняльного аналізу, аналіз політичної ситуації (max 4 бали) – висловлення власної аргументованої думки із запропонованого питання; аналіз поточної політичної ситуації, здійснення порівняльного аналізу тенденцій розвитку структурних складових політичної системи України.

Підсумкові контрольні заходи:

Усна відповідь на заліку (max 20 балів) передбачає розгорнуте висвітлення двох питань: теоретичного характеру (max 15 балів) та тестове завдання (max 5 балів). Перелік питань див. на сторінці курсу у Moodle: https://moodle.znu.edu.ua/course/view.php?id=7524

Захист індивідуального дослідницького завдання (max 20 балів) здійснюється на заліковому тижні. Публічний захист є обов’язковою вимогою для зарахування результатів за даними видами робіт. Результати ІДЗ можуть стати основою для доповідей на студентських науково-практичних конференціях. Усі письмові завдання подаються виключно через платформу Moodle.

 


Остання зміна: Saturday 30 September 2023 21:53 PM