Критерії оцінювання

 При викладанні курсу використовується поточний і підсумковий контроль навчальних досягнень студентів. Контроль і оцінювання навчальної діяльності з дисципліни «Вступ до спеціальності» здійснюється за 100-бальною шкалою. Співвідношення між поточним і підсумковим контролем у загальній оцінці навчальної діяльності студента з дисципліни становить 60:40.


Вид контрольного заходу

Кількість контрольних заходів

Кількість балів
за 1 захід

Усього балів

1

2

3

4

5

1

Виконання лабораторної/практичної роботи та її захист. Терміни виконання –
тиждень після лабораторної/практичної роботи

8

0-5

40

2

Самостійне проходження тестів за матеріалом Розділу 1, Розділу 2
у системі електронного забезпечення навчання ЗНУ (за умови виконання тестів не менше ніж на 85%.
Кількість спроб: 2. Час обмежено)

2

0-5

10

3

Контрольна робота за результатами вивчення матеріалу Розділу 1, Розділу 2

(Проводиться в письмовому вигляді)

2

0-5

10

4

Підсумковий

контроль − екзамен

Індивідуальне

практичне завдання

1

0-20

40

Залік у вигляді тестів (під час залікового тижня)

1

0-20

Усього

18

 

100

Поточний контроль передбачає самостійне проходження тестів за матеріалом Розділу 1, Розділу 2 – 0-5 балів, захист лабораторної роботи 0-5 балів та написання контрольних робіт за результатами вивчення матеріалу Розділу 1, Розділу 2 – 0-5 балів. Підсумковий контроль складається з індивідуального практичного завдання і проведення заліку в тестовому форматі. До складання заліку допускаються студенти, які набрали мінімально 35 балів з 60 можливих.

Шкала оцінювання: національна та ECTS

За шкалою
ECTS
За шкалою    університету
За національною шкалою
Екзамен
Залік

A

90 – 100 (відмінно)

   5 (відмінно)
Зараховано

B

85 – 89 (дуже добре)

4 (добре)

C

75 – 84 (добре)

D

70 – 74 (задовільно)

3 (задовільно)

E

60 – 69 (достатньо)

FX

35 – 59 (незадовільно – з можливістю повторного складання)

2 (незадовільно)

 

 

  Не зараховано

F

1 – 34 (незадовільно – з обов’язковим повторним курсом)

 



Última modificación: Thursday, 6 de March de 2025, 14:26