Themen dieses Kurses

  • Allgemeines

    Шановні студенти, лекції відбуваються на базі платформи Zoom

    URL для підключення: https://us02web.zoom.us/j/2811957342?pwd=dW9Qem1Jcy9ONXJFVE9WQzBheG9XUT09

    Ідентифікатор конференції: 281 195 7342

    Код доступу: 83NtuH


    Викл. Кривий Ярослав Вячеславович
    Навчальна лабораторія інформаційного забезпечення освітнього процесу, IV корпус, ауд. 218
    Лабораторні заняття
    e-mail: krivoy.znu@gmail.com
    Тел.: 097-68-06-720
    Інші засоби зв'язку: Viber, Telegram, Moodle (приватні повідомлення)
    Google Meet: https://meet.google.com/nfq-yytn-tjn


    Метою викладання навчальної дисципліни «Асинхронне програмування» є вивчення особливостей асинхронного програмування при створенні back-end технологій для забезпечення роботи інформаційних систем у мережі Internet.

    Основними завданнями вивчення дисципліни «Асинхронне програмування» є: вивчення теоретичних особливостей асинхронного програмування для web; формування практичних навичок з розробки асинхронних web-серверів; вивчення сучасних фреймворків для розробки асинхронних серверів.

    Згідно з вимогами освітньої програми студенти повинні досягти таких результатів навчання (компетентностей): СК-1 – Здатність аналізувати предметні області (домени), формулювати вимоги, ідентифікувати, класифікувати та описувати завдання, знаходити методи й підходи до їх розв’язання; СК-2 – Здатність брати участь у проектуванні програмного забезпечення, включаючи проведення моделювання (формальний опис) його структури, поведінки та процесів функціонування; СК-3 – Здатність розробляти архітектури, модулі та компоненти програмних систем.

    Міждисциплінарні зв’язки. Дисципліна пов’язана з теоретичними знаннями та практичними уміннями з дисциплін «Алгоритми та структури даних», «Архітектура комп’ютера», «Комп’ютерна дискретна математика», «Об’єктно-орієнтоване програмування», «Основи програмної інженерії», «Бази даних».

  • Індивідуальне завдання

  • Екзамен