Індивідуальні завдання

 

1.     У магазині формується список осіб, що записалися на покупку товару. Вигляд списку: номер, Ф.І.О., домашня адреса, дата обліку. Видалити із списку всі повторні записи, перевіряючи Ф.І.О. і адреса. Ключ: дата постановки на облік.

2.     Список товарів на складі включає: найменування товару, кількість одиниць товару, ціну одиниці і дату вступу товару на склад. Вивести в алфавітному порядку список товарів, що зберігаються більше місяця, вартість яких перевищує 100 000 р. Ключ: найменування товару.

3.     У довідковій автовокзалу зберігається розклад руху автобусів. Для кожного рейса вказані його номер, пункт призначення, час відправлення і прибуття. Вивести інформацію про рейси, якими можна скористатися для прибуття в пункт призначення раніше заданого часу. Ключ: час прибуття.

4.     На міжміській АТС інформація про розмови містить дату розмови, код і назву міста, час розмови, тариф, номер телефону в цьому місті і номер телефону абонента. Вивести по кожному місту загальний час розмов з ним і суму. Ключ: загальний час розмов.

5.     Ведомость абітурієнтів, що склали вступні іспити в університет, містить: Ф.І.О. абітурієнта, 4 оцінки. Визначити середній бал по університету і вивести список абітурієнтів, середній бал яких вище середнього балу по університету в порядку убування балу. Ключ: середній бал.

6.     Інформація про співробітників інституту містить: Ф.І.О., факультет, кафедру, посаду, об'єм навантаження (годинника). Вивести списки співробітників по кафедрах в порядку убування навантаження. Ключ: об'єм навантаження.