Екологічна безпека сільськогосподарської продукції : Усі учасники

Фільтри

Розділ 2. Розробка екологічно безпечних технологій вирощування польових культур Тема 4. Біотехнології та використання ЕМ-технологій у рослинництві.

Завдання Завдання Лабораторна робота 5. ЗАБРУДНЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ПЕСТИЦИДАМИ

Завдання Завдання Лабораторна робота 6. Визначення органолептичних властивостей м’яса.

Завдання Завдання Лабораторна робота 7. ОЦІНКА ЯКОСТІ ЯЄЦЬ

Завдання Завдання ЛАБОРАТОРНА РОБОТА №8. ОЦІНКА ЯКОСТІ БОРОШНА

Завдання Завдання Лабораторна робота №9 Оцінка якості хліба

Підсумковий контроль

Завдання Завдання Поточний контроль № 1 ()

Завдання Завдання Поточний контроль 2.

Завдання Завдання Залік ()

Ректорський контроль

Тест Тест Ректорський контроль

Завдання Завдання Контрольна робота №2