Структура за темами

  • ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДИСЦИПЛІНИ

    Метою викладання дисципліни «Основи конструювання опто -та мікроелектронних пристроїв» є формування у студентів професійних знань з правил конструювання та технології виготовлення оптоелектронних приладів на основі електричних переходів у напівпровідниках.

     

    Завданням вивчення дисципліни є засвоєння фізичних основ роботи та конструювання опто- та мікроелектронних пристроїв на основі гомо –та гетеропереходу, контакту метал –напівпровідник та складних гетерострутур і формування практичних навичок щодо вирішення конструкторських завдань при їх створенні  та  використанні. Ознайомити здобувачів з основними методами вимірювання параметрів оптоструктур, статистичної обробки отриманих результатів, формулювання аналітичних висновків за отриманими результатами вимірювань.

    У разі успішного завершення курсу студент зможе:

     

    -        Збирати необхідну інформацію, використовуючи науково-технічну літературу, бази даних та інші джерела, аналізувати і оцінювати її.

    -        Досліджувати процеси у мікро- та наноелектронних системах, приладах й компонентах з використанням сучасних експериментальних методів та обладнання, здійснювати статистичну обробку та аналіз результатів експериментів.

    -        Забезпечувати професійний розвиток членів колективу з урахуванням світового  досвіду  і  вимог  до  персоналу  в  сфері  розробки  та  експлуатації мікро- та наноелектронних систем.