Структура за темами

  • «Математичні моделі механіки суцільного середовища» (МММСС)

    Освітній компонент «Математичні моделі механіки суцільного середовища» (МММСС) відноситься до  вибіркової  частини  освітньо-наукової програми підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (ступеня доктора філософії) Прикладна математика з галузі знань 11 Математика та статистика за спеціальністю 113 Прикладна математика  і  відноситься  до  циклу  професійної  та теоретично-практичної  підготовки  здобувачів. 

    МММСС логічно об’єднує розрізнені знання, здобуті при вивченні окремих дисциплін, освітніх компонент, в єдину систему знань, що забезпечує більш ефективне виконання наукових та прикладних розробок та має теоретично-практичне  спрямування та базується на знанні математики,  фізики,  теоретичної  механіки,  обчислювальної  математики  та  інших  наук.

    Викладачі

    к.ф.-м.н., доцент , Зіновєєв Ігор Валерійович
    кафедра: загальної математики(1 корпус, ауд. 21а)    e-mail: zinoveev@znu.edu.ua  Телефон: (061) 289-12-54(каф. загальної математики)   Інші засоби зв’язку: Moodle (форум курсу, приватні повідомлення в moodle)
    дистанційне навчання: конференція ZOOM, https://us04web.zoom.us/j/7843472410?wd=ZExPc3Y0Y3o1WUUybis2QXRmdHlaQT09        ідентифікатор конференції 784347 2410, код доступу 01022021 



  • Змістові модулі 1-6

  • Індивідуальне завдання

    • Опрацювати матеріали однієї, або декількох конференцій, наведених в теці "Матеріали для виконання ІДЗ (індивідуального дослідницького завдання)" або за посиланнями на конференції ЗНУ, або за власно обраними матеріалами конференцій (не раніше 2018 року ) із завнтаженням цих матеріалів в теку "Для рефератів".
    • Підготувати рецензії не меньш ніж на три доповіді (тези, публікації), що відображають (використовують) матеріал, ідеї змістових модулей 1-6 даної дисципліни.
    • Роботу підготувати у вигляді презентації (формат pdf, doc,docx, ppt,pptx  або інший зручний для Вас формат, що може бути відтворений викладачем, іншими здобувачами) з подальшим представленням-захистом на публічному захисті-доповіді


    Увага!!!

    Підсумкове індивідуальне завдання  оцінюється у 20 балів та здається викладачу за 1 тиждень до заліку.

    Альтернативними формами виконання індивідуального завдання є підготовка доповіді за однією або декількома темами курсу для виступу на науковій, науково-практичній конференції рівня не менше регіонального з публікацією тезисів, підготовка наукової статті, або частини статті, що використовує матеріал однієї або декількох тем курсу.