Структура за темами

  • Загальне

    Методологія та організація наукових досліджень - один із курсів загальної підготовки фахівця з математики. Курс має на меті формування у студентів системного комплексу знань про загальні принципи, форми та методи здійснення наукових досліджень.

    Методологія та організація наукових досліджень, як і сама наука, техніка – основа життєвого простору сучасного науковця. Науково-технічний прогрес визначає економічний розвиток будь-якого окремо взятого суб’єкта господарювання, в тому числі, держави в цілому, значною мірою формує сучасне суспільство, надаючи потужний вплив без винятку на всі його сфери. Сьогодні людина існує завдяки науці, новітнім науково-дослідним розробкам і не уявляє без них свого життя.

    При вивченні курсу «Методологія та організація наукових досліджень» від здобувачів очікується базове знання курсів статистичної обробки даних та тестування в галузі природничо-математичних наук. Курс «Методологія та організація наукових досліджень» дає можливість закласти базу для виконання кваліфікаційної роботи магістра, наукової діяльності фахівця з математики.

    Курс розраховано на один (весняний) семестр для студентів 1го року навчання.


  • Атестація 1

  • Атестація 2

  • Індивідуальне завдання

  • Підсумковий контроль