Практичне завдання до ЗММ-1

Увага!!! Виконане практичне завдання під'єднувати тільки у PDF-форматі!!!

Завдання:

1. За індивідуальними варіантами вирішити перший етап (1 ітерація) оптимізаційної задачі, використовуючи оптимізаційний алгоритм FFA

2. Зробити висновки за результатами виконання практичної роботи та оформити звіт.

3. Прикріпити виконану практичну роботу у вигляді файлу в PDF-форматі.

 Рекомендовані джерела:

1) Відео-Лекція-Організація будівництва на основі потокових моделей з обмеженою пропускною здатністю.

Частина-1       https://youtu.be/YFvGEALzWFc

Частина-2.      https://youtu.be/tvb0gdc3peo

2)  Керування проектами та системотехніка в будівництві : навчально-методичний посібник [для студентів ЗДІА спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», спеціалізації «Промислове та цивільне будівництво» денної та заочної форм навчання] / Павлов І.Д., Арутюнян І.А., Полтавець М.О. – Запоріжжя: Видавництво ЗДІА, 2018. - 150 с.
3) Оптимізація управлінських рішень в будівництві : навчально-методичний посібник [для студентів денного та заочного відділень спеціальностей 7.06010101 та 8.06010101 «Промислове та цивільне будівництво»] / Павлов І.Д., Терех М.Д., Полтавець М.О. – Запоріжжя: Видавництво ЗДІА, 2015. - 70 с.
4) Полтавець М.О. Девелопмент інвестиційно-будівельної діяльності будівельних організацій: методичні вказівки до практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія” освітньо-професійної програми «Промислове та цивільне будівництво». Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 59 с.