Індивідуальне домашнє завдання (фінальний проєкт)

Підготувати власну мультимедійну історію або логрід (використати мінімум дві форми мультимедіа: аудіо, відео, текстові, графічні, анімаційні, картографічні, інфографіку, фотогалерея тощо) на будь-яку тематику та розмістити у власному блозі або на на будь-якому безкоштовному сервісі (livejournal, blogspot, tumbl тощо). Лонгрід може бути декількох видів. Найпоширеніші: портретні (наприклад, історія про людину, аналітичне інтерв'ю); репортажні (про недавню подію); реконструктори (реконструювання ситуації, історичних подій, журналістське розслідування) тощо. Детальніше про написання лонгліду читайте тут (с. 27-35).

Матеріал повинен відповідати правилам оптимізації журналістських текстів для пошукових систем. З прикладом такого завдання можна ознайомитися тут: http://internetzhuridz.tilda.ws/. Пояснення авторки - у прикріпленому нижче файлі.

У вордівському файлі вписуйте назву матеріалу і посилання на нього та прикліплюйте до цього завдання у Мудлі. АБО ПРОСТО ПОДАЙТЕ ПОСИЛАННЯ НА ПУБЛІКАЦІЮ В ОНЛАЙН-ФОРМІ ПІД ЦИМ ЗАВДАННЯМ.