Skip to main content
English (en)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log In
ТОВАРОЗНАВСТВО ...
Search courses
Courses
Факультети, кафедри
Менеджменту факультет
Кафедра підприємництва, менеджменту організацій та...
ТОВАРОЗНАВСТВО
Змістовий модуль 6
Завдання. Контрольна робота за пройденим матеріалом
Завдання. Контрольна робота за пройденим матеріалом
1 ПРАКТИКА.docx
4 September 2020, 10:05 AM
Previous Activity
Безпечна харчова продукція – вимоги законодавства, стандартів, клієнтів.
Next Activity
Завдання
Jump to...
Jump to...
Інформація про викладача
Силабус_товарознавство
Товарознавство підручник
Презентація дисципліни
Методичні вказівки до проведення практчних занять
Методичні рекомендації до с/р
Система накопичення балів
Web ресурси
Література
Додаткові матеріали. Опорний конспект дисципліни
Робоча програма
Лекція 1. Теоретичні та методологічні основи курсу “Товарознавство”
Лекція 2. Класифікація та формування асортименту товарів
Завдання до ЗМ 1. Написання есе
Тест модуль 1
Лекція 3. Якість товарів, її дослідження й контроль якості
Лекція 4 Види і засоби інформації про товари
Завдання до ЗМ 2Підготовка презентацій
Тест до ЗМ 2
Лекція 5. Товарознавча характеристика основних продовольчих та непродовольчих товарів
Завдання до ЗМ 3
Тест до ЗМ 3
Лекція 6. Фактори подовження строків служби та придатності товарів
Завдання до ЗМ 4. Підготовка презентації
Тест до ЗМ 4
Лекція 6 Зберігання товарів під час товароруху
Завдання до Зм 5. Есе
Тест до ЗМ 5
Лекція 7 .Безпечна харчова продукція – вимоги законодавства, стандартів, клієнтів.
Безпечна харчова продукція – вимоги законодавства, стандартів, клієнтів.
Завдання
Тест до ЗМ 6
Завдання до ЗМ 6. НАССР
HACCP пример
22.04 З/в Контрольні тестові завдання
Модульна к/р
Завдання для заочного відділення 2021-2022 навчальний рік