ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ

Індивідуальне завдання з дисципліни передбачає розкриття певної теми з переліку, запропонованого викладачем, або ж студент обирає власну за погодженням з викладачем. 

За виконану індивідуальну роботу студент максимально отримує 20 балів.

Форма звітності: результати роботи потрібно представити у друкованому вигляді відповідно до загальноприйнятних норм оформлення такого виду роботи (титул, зміст з розділами, висновки, література, додатки); орієнтовний обсяг – 20 сторінок. Презентація не менше 12 слайдів, які відтворюють логіку доповіді.

Індивідуальна робота студентів полягає у підготовці творчої роботи з рекомендованої теми дисципліни.

Індивідуальна робота у вступі повинна складатись з аналізу актуальності, об‘єкта та предмета дослідження, проблемної ситуації, мети та наукових завдань.

Основним завданням індивідуальної роботи є демонстрування вміння аналізувати наукову літературу з обраної тематики, аналізувати її та на підставі наукової критики робити власні виводи.

У індивідуальній роботі необхідно уникати постулювання та компіляції, всі думки повинні бути обґрунтованими та логічно виведеними.

Погляд на проблему має базуватися на змісті опрацьованих літературних джерел, кількість яких повинна бути не менше десяти.

Посилання на джерела по тексту роботи обов’язкові, вони оформлюються у квадратних дужках, наприклад, [1, с. 24] (де “1” – номер джерела у списку, “24” – номер сторінки) або [3; 5] (де “3” і “5” – номери відповідних джерел).

Структура роботи:

Титульний лист

Зміст

Вступ

1. …

2. …         3 – 5 пунктів

3. …

Висновки

Література