Індивідуальне практичне завдання

Підготуйте презентацію комплексу власних матеріалів (3-4), один із яких становить велику текстову публікацію на сайті з елементами мультимедіа, а інші є повідомленнями, взаємопов'язаними з нею за принципом кросмедійності або трансмедійності, опублікованими на різних інших цифрових платформах (сторінки в соцмережах, канали в месенджерах). У презентації слід коротко пояснити свої творчі рішення.

Надішліть презентацію у форматі pdf: файл до 5 сторінок, розміром не більше 1MB.


ВИМОГИ ДО МАТЕРІАЛІВ:

1. Основний матеріал рекомендовано готувати за форматом і оформленням як лонгрід. За жанром - аналітика або художня публіцистика, з використанням прийомів сторітелінгу. Це має бути власний журналістський матеріал. Як альтернатива на крайній випадок (для трієчників) - можна підготувати такого ж обсягу огляд або дайджест із чужих публікацій (з посиланнями на джерела).

2. Ілюстрації бажано підготувати свої: це мають бути власного авторства фото, малюнки, інфографіка тощо. Те саме стосується аудіо- та відеоматеріалів. Як альтернатива - чужі, але тоді з обов'язковою вказівкою джерел.

3. Платформи: сайт наш або свій; інші майданчики - відомі соціальні мережі та месенджери. Використовувати власні акаунти, створені спеціально для цієї дисципліни, чи під творчий дипломний проєкт.