Work 2

Індивідуальне завдання по CMS WordPress

1. Встановіть на локальний хостинг CMS WordPress, використовуючи локальний сервер MAMP. Створіть базу даних, наприклад: wp_dev. Надайте у звіт скріншот створеної бази даних і скріншот успішного встановлення CMS WordPress. Проведіть первинне налаштування сайту через майстерню CMS WordPress.

2. Додайте на ваш вибір декілька категорій (рубрик) і позначок на створений сайт на сторінку вашого блогу. Надайте у звіт скріншот з відповідними записами.

3. Додайте на сторінку свого блогу інформацію з вашим розкладом на весняний семестр і загальну інформацію про ваш факультет. Надайте у звіт скріншот з відповідними записами.

4. Встановіть плагін, який дозволяє додавати на сайт форми. На сторінку «Про вас» додайте форму зворотного зв’язку на вашому сайті. Надайте у звіт скріншот з відповідними записами.

5 Налаштуйте SEO оптимізацію вашого сайту за допомогою плагіну Yoast SEO. Надайте у звіт скріншоти з налаштуваннями.

6. Додайте на сайт віджет з картами або опитуванням. Надайте у звіт скріншоти з отриманим результатом.

7. За допомогою конструктора сторінок Elementor створіть сторінку з інформацією про ваше хобі чи захоплення. Додайте галерею на дану сторінку. Надайте у звіт скріншоти з отриманим результатом.

 

У відповідну секцію завантажте звіт з скріншотами розробленого вебсайту по даному завданню в одному з форматів: .docx, .odt або .pdf.