Завдання до змістового модуля 1

Оберіть завдання відповідно до власних інтересів:

Завдання 1. Підготуйте 1 презентацію (файл) та 1 усну доповідь за цією презентацією за одним із пунктів плану. Завантажте файл із презентацією на платформу.

План:

1. Педагогічна та професійна психологія як галузь психологічної науки.

2. Предмет, об'єкт і завдання педагогічної  та професійної психології.

3. Основна система понять, що використовуються в педагогічній та професійній психології

4. Структура педагогічної та професійної психології.

5. Взаємозв'язок педагогічної та професійної психології з іншими науками.

6. Методи педагогічної та професійної психології. Спостереження, самоспостереження, експеримент. Специфіка педагогічного експерименту.

Завдання 2. Приготуйте дискусійніЇпроблемні питання для обговорення на практичному занятті, організуйте та проведіть дискусію/обговорення. 

Завдання 3. Створіть Google-форму для проведення опитування студентів з метою індивідуалізації та диференціації викладання.

Завдання 4.  Розробіть інтерактивні вправи для тренування та/або взаємоперевірки знань з теми, що вивчається.

Завдання 5. Організуйте експеримент для дослідження впливу музики В.А.Моцарта на Ваше емоційне або фізичне самопочуття. Якими будуть критерії, індикатори оцінки самопочуття? Що саме Ви будете фіксувати під час самоспостереження? Протягом тижня вмикайте музику Моцарта під час виконання звичайних справ (за бажанням), спостерігайте за емоційним або фізичним самопочуттям, фіксуйте результати спостережень. По завершенню тижня проаналізуйте результати самоспостереження, зробіть висновки. Поділіться результатами та висновками на занятті (або надішліть у файлі).

Покликання на розроблені вправи, опитування та ін. розмістіть у полі "Текст онлайн", файли з доповідями, презентаціями надішліть на оцінювання.