Звіт з Виробничої практики 2

Під час виробничої практики необхідно розпочати/продовжити роботу над дипломною роботою. При написанні звіту з практики бажано дотримуватись структури, яку мають дипломні роботи. Зокрема, звіт з практики повинен містити наступні частини/розділи:
Реферат
Зміст
Вступ
Перший розділ
Другий розділ (частково)
Третій розділ (опціонально, частково).

У Вступі необхідно стисло подати загальну характеристику майбутньої роботи, обґрунтовати актуальність, новизну, практичну значимість роботи, окреслити мету, завдання роботи, визначити об’єкт і предмет дослідження.

У Першому розділі необхідно дослідити сучасний стан проблеми, зазначеної в темі роботи.
Зокрема, виконати аналіз предметної області, навести відомі підходи, в тому числі конкретні програмні рішення (веб-застосунки, мобільні застосунки тощо), до окресленої в темі роботи проблеми. Зробити порівняльний аналіз альтернативних підходів/рішень. Уточнити місце своєї майбутньої розробки в системі існуючих рішень, зазначивши його функціонал, підкреслити аспекти новизни та актуальності розробки.
Необхідно також навести існуючі інструменти для вирішення задач, подібних до вашої. Обґрунтувати обраний вами для розробки стек технологій/інструментів розробки. 

Другий розділ повинен містити проектний аналіз майбутньої розробки. Результати цього аналізу можуть бути відображені за допомогою UML-діаграми прецедентів, ER-діаграми бази даних. В цей розділ також включають детальний опис обраного підходу/методики/технології розробки. Доречним буде навести в ньому алгоритми та методи, які будуть використані в процессі розробки.

Третій розділ присвячений безпосередньо етапу розробки. Під час виробничої практики необхідно розпочати роботу над реалізацією програмного застосунку, який буде створено в межах дипломної роботи магістра.

Примітки!
1. Робота над дипломною роботою в межах виробничої практики повинна відбуватись у співпраці з керівником дипломної роботи.
2. Рекомендується писати звіт з практики, дотримуючись структури дипломної роботи, щоб потім вміст цого звіта включити до тексту дипломної роботи.
3. Вимоги до об'єму звіту: 25-30 сторінок.
4. Звіт за результатами проходження виробничої практики прикріпити як результат виконання цього завдання.