Контрольний модуль 2

Модуль 3. Лінгвістичні та культурологічні компетенції читання художнього тексту (твори авторів ХХ ст.), усного та письмового мовлення (за темою “Життя людини”, підручник «Практичний курс англійської мови» за редакцією проф. В.Д. Аракіна для 2 курсу, уроки 2, 4; Headway Upper Intermediate, розділ 6, 8).


Тема 1. Їжа та її приготування.

Їжа та напої. Години прийому їжі. Поведінка за столом. Улюблена страва. Як готувати улюблену страву. Різниця між їжею британців та українців.

Тема 2. Здоров’я та лікування.

Система організації лікувальних закладів в Великій Британії та в Україні. Основні хвороби людства. Відвідування лікарні та лікаря.

Модуль 4. Лінгвістичні та культурологічні компетенції читання художнього тексту (твори авторів ХХ ст.), усного та письмового мовлення (за темою “Відпочинок і спорт ”, підручник «Практичний курс англійської мови» за редакцією проф. В.Д. Аракіна для 2 курсу, уроки 6, 8, 9;  Headway Upper Intermediate, розділ 9, 12).

Аналітичне читання

Тема 3.

Основні види спорту (літні та зимові). Олімпійські ігри, їх організація та проведення. Подорожування. Різні способи подорожування. Організація відпочинку. Спорт в університеті.

 

Тема 4. Театр.

Відвідування театру. Найбільш відомі театри світу. Британський театр, його історія та найбільш відомі театральні заклади. Великі британські актори. Організація театрального мистецтва в сучасні Британії.