Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Технологія продукції ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Технологія продукції ресторанного господарства
Розділ 2
Лекція 8
Лекція 8
Класифікація , технологічні вимоги до якості сировини, технологія борошняних і кондитерських виробів
лекція8 борош.конд.вироби.docx
Завантажити теку
Попередня секція
Лабораторні заняття 7
Наступна секція
Лабораторні заняття 8
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Силабус ТПРГ
Система накопичування балів
Підручник
Навчальний посібник
Презентація дисципліни
Література
Робоча програма
Лекція 1
Лабораторні заняття 1
Лекція 2
Лабораторні заняття 2
Лекція 3
Лекція 4
Лабораторні заняття 3-4
Лекція 5
Лекція 6
Лабораторні заняття 5-6
Контроль 1
Лекція 7
Лабораторні заняття 7
Лабораторні заняття 8
Лекція 9
Лабораторні заняття 9
Лабораторні заняття 10
Контроль 2
ІДЗ
ІДЗ
Підсумковий контроль
Тести ректорського контролю
Питання до іспиту
Экзаменаційний тест 6.2419-1
Екзаменаційний тест 6.2419-2 01.05.2020 8:00