Новини

Інформація для здобувачів освіти 4 курсу спеціальності СО денної форми навчання Вибіркова дисципліна

Інформація для здобувачів освіти 4 курсу спеціальності СО денної форми навчання Вибіркова дисципліна

Циммерман Геннадій Анатолійович -
Кількість відповідей: 0

відповідно до Наказу Ректора ЗНУ навчальний процес з 29 листопада 2021 проходить у форматі аудиторних занять. Усі роботи здаються виключно на заняттях, або, у виключних випадках на спеціально запланованих консультаціях на кафедрі!

Наразі йде останній, 8-й тиждень навчання. Дата екзамена 13 грудня. Відповідно до Положення про навчальний процес ЗНУ до екзаменів та заліків допускаються особи, які отримали не менше ніж 35 балів за поточну навчальну діяльність.

Таким чином на поточному тижні йдуть останні заняття та підводяться підсумки. Всі студенти мають виконати завдання другого модуля - Шкільний кабінет інформатики, План-конспект 1, План-конспект 2, Організація контролю, Організація оцінювання, Контрольна робота 2 і надати їх викладачу або на занятті, або на консультації для перевірки та оцінювання. Консультація запланована на 6 грудня 9-35 ауд 404 6 навч корпус та 8 грудня 9-35 39 каб 1-го  корпусу (кафедра). На вказаний час студенти мають підготувати та надати на перевірку також і ІДЗ.

Окрема інформація для студентів, які навчаються за індивідуальним планом. Прудка А., Курілова К. - відповідно вашого Плану ви маєте особисто бути на консультації для підведення підсумків вашої поточної навчальної діяльності. Дати та час консультацій вказані у цьому тексті .

Будьте уважні та організовані!  Бажаю здоров'я та успіхів !