Vai al contenuto principale
Italiano (it)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log In
Основи оздоровчого х ...
Cerca corsi
Corsi
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра терапії та реабілітації
Основи оздоровчого харчування
Introduzione
Форум новин
Форум новин
Головні новини та оголошення
(Non ci sono annunci.)
Next Activity
Навчальна програма
Vai a...
Vai a...
Навчальна програма
Робоча програма
Література
Навчальний посібник
Система накопичення балів
Лекція 1. Харчування і здоров'я людини
Лекція 2. Фізіолого-гігієнічні основи раціонального харчування
Лекція 3. Харчовий раціон
Практичне заняття 1. Фізіолого-гігієнічні основи харчування
Практичне заняття 2. Роль білків у харчуванні
Практичне заняття 3. Роль жирів у харчуванні
Практичне заняття 4. Роль вуглеводів у харчуванні
Тести до модуля 1
Лекція 4. Харчування окремих груп населення
Лекція 5. Лікувальне харчування
Практичне заняття 5. Роль вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні
Практичне заняття 6. Характеристика продуктів харчування
Практичне заняття 7. Харчовий раціон
Практичне заняття 8. Харчування різних категорій населення
Практичне заняття 9. Превентивне харчування
Практичне заняття 10. Лікувальне харчування
Тести до модуля 2
Завдання
Питання до іспиту
Підсумкове тестування
Ректорський контроль