Zum Hauptinhalt
Deutsch (de_old)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Log In
Іноземна мова профес ...
Kurse suchen
Kurse
Факультети, кафедри
Менеджменту факультет
Кафедра ділової комунікації
Іноземна мова професійно-комунікативної спрямовано...
Allgemeines
Форум новин
Форум новин
Головні
новини
та оголошення
(Keine Nachrichten im Forum)
Previous Activity
Інформація про викладача
Next Activity
Презентація
Direkt zu:
Direkt zu:
Новини
Інформація про викладача
Презентація
Робоча програма
Базовий підручник Career Paths. Hotels and Catering.
Система накопичення балів
Список літератури
Інформаційні ресурсі
Методичні рекомендації
Додаткові матеріали Tourism and catering
Додаткові навчальні матеріали Grammarway 3
Базовий підручник Macater English
Силабус
Аудіо матеріали до базового підручника
Практичне заняття 1-2
Завдання для самостійного виконання на тему Meet our staff
Контрольне тестування з теми Meet our staff
Практичне заняття 3-4
Завдання для самостійного виконання на тему Welcoming our guests
Контрольне тестування з теми Welcoming our guests
Практичне заняття 5-6
Контрольне тестування з теми Hotel amenities
Практичне заняття 7-8
Завдання для самостійного виконання на тему Family-friendly lodging
Контрольне тестування з теми Family-friendly lodging
Практичне заняття 9-10
Практичне заняття 11-12
Завдання для самостійного виконання на тему Valet service
Контрольне тестування з теми Valet service
Контрольне тестування за матеріалом вивчення Розділу 1
Практичне заняття 13-14
Завдання для самостійного виконання на тему Checking in
Контрольне тестування з теми Checking in
Практичне заняття 15-16
Завдання для самостійного виконання на тему Taking a reservation
Контрольне тестування з теми Taking a reservation
Практичне заняття 17-20
Завдання для самостійного виконання на тему Breakfast service
Контрольне тестування з теми Breakfast service
Завдання для самостійного виконання на тему Breakfast service
Контрольне тестування з теми Breakfast service
Практичне заняття 21-22
Практичне заняття 23-24
Завдання для самостійного виконання
Контрольне тестування за матеріалом вивчення Розділу 2
Запитання до заліку
Підсумкове теоретичне завдання
Підсумкове практичне завдання