Тема 1. Історичні передумови, філософські та духовні аспекти розвитку технологій інтегрального тренінгу

Основні уявлення про  технології інтегрального тренінгу. Понятійний апарат. Еволюційні погляди та різні школи інтегрального тренінгу. Сутність та особливості технологій інтегрального тренінгу. Вплив технологій інтегрального тренінгу на особистість. Закономірності технологічного підходу до фізичного виховання різних верств населення, процесів що відбуваються в системі рекреаційно-оздоровчого фізичного виховання.

Технології інтегрального тренінгу як наукова та навчальна дисципліна.

Виникнення і розвиток дисципліни. Предмет, об’єкт і суб’єкт дисципліни «Технології інтегрального тренінгу». Зміст, мета і завдання вивчення дисципліни «Технології інтегрального тренінгу». Основні розділи дисципліниМісце курсу в системі підготовки студентів  та його зв’язок з іншими навчальними дисциплінами. Теоретико-методологічні положення та практичні питання розвитку технологій інтегрального тренінгу. Концепції, ідеї, висновки та узагальнення, характеристики, та прогнозування об’єктивних закономірностей функціонування та подальшого розвитку технологій інтегрального тренінгу

Технології інтегрального тренінгу як соціальне явище.

Соціокультурні особливості розвитку технологій інтегрального тренінгу в різних соціокультурних утвореннях. Короткий екскурс в історію технологій інтегрального тренінгу з точки зору антропогенезу. Передумови виникнення та розвитку технологій інтегрального тренінгу. Філософські та духовні аспекти розвитку технологій інтегрального тренінгу. Провідні завдання технологій інтегрального тренінгу.




Остання зміна: Thursday 9 February 2023 14:32 PM