ІНДИВІДУАЛЬНЕ ЗАВДАННЯ

  Індивідуальне  завдання

Для виконання індивідуального завдання студент повинен опрацювати довідкову, навчальну та наукову літературу, оформити  результати у форматі презентації і захистити  виконану роботу на одну із запропонованих тем.

1.     Використання органолептичного аналізу для контролю якості харчових  продуктів.

2.     Умови проведення органолептичного аналізу за запахом харчових продуктів.

3.    Сучасні методи сенсорного аналізу харчових продуктів. 

4.   Сенсорний аналіз основних груп харчових продуктів.

5.   Фізико-хімічні та функціональні властивості білків.

6.   Фізико-хімічні методи визначення вмісту білків у харчових продуктах..

7.   Методи фракціонування білків.

8.   Амінокислоти білків з відчутним поглинанням в ультрафіолетовій частині спектру.

9.   Класифікація,  фізико-хімічні властивості та методи визначення вуглеводів у харчових продуктах.

10.   Методи  визначення вуглеводів у  молоці.

11.  Методи  визначення кількісного вмісту фруктози в продуктах харчування.

12.  Реологічні методи визначення якості клейковини пшениці.

13.  Хімічна структура і класифікація жирів.

14.  Фізичні і хімічні константи якості жиру.

15.  Біологічна цінність харчових ліпідів.

16.   Фізико-хімічні методи визначення  вітамінів  у харчових продуктах

17.    Фізико-хімічні методи визначення вмісту мінеральних речовин в продуктах харчування.

18.   Хімічні методи визначення показників якості харчових продуктів.

19.    Фізичні методи визначення показників якості харчових продуктів.

20.    Фізико-хімічні методи визначення показників якості харчових продуктів.

Modifié le: Monday 13 April 2020, 00:50