Змістовий модуль 5
Тиждень 7 Лекція 7 |
Ергономіка громадських буді-вель:
Проєктування приміщень кафе та ресторанів. Загальні
положення. Об’ємно-планувальні рішення. Приміщення
для відвіду-вачів. Приміщення для виготовле-ння кулінарної продукції. Перелік додаткових послуг у підприємст-вах
харчування. |
Прочитати навчальний матеріал (тема 7 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу на платформі Moodle. |
5,0 |
Тиждень 7 Практичне заняття 3 |
Вибір та розстановка меблів і іншого обладнання в приміщеннях обідніх залів кафе за вимогами ергономіки. |
Виконати 2-3 варіанти розстановки меблів та іншого обладнання на плані обіднього залу кафе або ресторану |
4,0 |
Last modified: Sunday, 1 September 2024, 3:08 PM