Змістовий модуль 5

Тиждень 7

Лекція 7

Ергономіка громадських буді-вель: Проєктування приміщень кафе та ресторанів. Загальні положення. Об’ємно-планувальні рішення. Приміщення для відвіду-вачів. Приміщення для виготовле-ння кулінарної продукції. Перелік додаткових послуг у підприємст-вах харчування.

Прочитати навчальний матеріал (тема 7 теоретичного курсу). Опитування або тестування теоретичного матеріалу на платформі Moodle.

5,0

Тиждень 7 Практичне заняття 3

Вибір та розстановка меблів і іншого обладнання в приміщеннях обідніх залів  кафе за вимогами ергономіки.

Виконати 2-3 варіанти розстановки меблів та іншого обладнання на плані обіднього залу кафе або ресторану

4,0


Ostatnia modyfikacja: Sunday, 1 September 2024, 15:08