Методичні рекомендації до виконання ІДЗ

1. При виконанні завдання доцільно аналізувати офіційні інтернет-сторінки високопосадовців України та ЄС, їхні інтерв'ю, заяви за результатами проведених заходів. Це сприятиме систематизації та структуруванню інформації згідно з даними таблиці. Доцільно проаналізувати 5 заходів.

2. При визначенні інтересів учасників слід пам'ятати, що  інтереси — це основні цінності, що потребують справедливого й надійного задоволення. Вони реалізуються в різних сферах функціонування держави, а тому доцільно уточнити сфери інтересів учасників.

Сфера діяльності

Характеристика інтересів

Політика

Сталий політичний розвиток та модернізація, співробітництво та комунікація з стейкхолдерами, включеність у світові процеси інтеграції, формування партнерських взаємовідносин, необхідних для досягнення визначних цілей та завдань державного розвитку.

Економіка

Сталий економічний розвиток, інвестиційна привабливість, конкурентоздатність національних продуктів і послуг, підвищення рівня добробуту громадян.

Безпека

Захист державного суверенітету, територіальної цілісності, захист прав та свобод людини і громадянина, розвиток  дієвих  оборонних і безпекових інституцій.

Культура

Розвиток людського потенціалу, включеність у процеси міжкультурної комунікації, національна  самосвідомість, популяризація національних цінностей  та традицій.

3. Після заповнення таблиці необхідно зробити висновок.

Остання зміна: Monday 21 August 2023 16:20 PM