Презентація навчальної дисципліни

Метою вивчення навчальної дисципліни «Мова програмування Java» є оволодіння знаннями сучасної об’єктно-орієнтованої мови програмування, принципів реалізації структур даних, реалізації мережевої взаємодії та побудови графічного інтерфейсу користувача, а також набуття умінь створення програмних продуктів у середовищах розробки для мови програмування Java.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Мова програмування Java» є отримання теоретичних знань щодо принципів реалізації об’єктної моделі програмного забезпечення, структури дерева класів Java, призначення та використання колекції класів, базових архітектур програмного забезпечення Java, опанування практичних методів створення програмного забезпечення на мові програмування Java.

У разі успішного завершення курсу Ви зможете:

  • розробляти програмне забезпечення мовою програмування Java;
  • використовувати об’єктно-орієнтований підхід до створення програмного забезпечення;
  • реалізувати структури даних засобами мови Java;
  • застосовувати бібліотеки класів Java;
  • аналізувати структуру програмного забезпечення на мові Java;
  • використовувати мову програмування Java для розробки мережевого програмного забезпечення.

Комунікація

Базовою платформою для комунікації викладача зі студентами є Moodle.

Важливі повідомлення загального характеру – зокрема, оголошення про терміни подання звітів з робіт, коди та режими доступу до сесій у Zoom, GoogleMeet та ін. – розміщуються викладачем на форумі курсу. Для персональних запитів використовується сервіс приватних повідомлень. Відповіді на запити студентів подаються викладачем впродовж трьох робочих днів. Для оперативного отримання повідомлень про оцінки та нову інформацію, розміщену на сторінці курсу у Moodle, будь ласка, переконайтеся, що адреса електронної пошти, зазначена у Вашому профайлі на Moodle, є актуальною, та регулярно перевіряйте теку «Спам».

Якщо за технічних причин доступ до Moodle є неможливим, або Ваше питання потребує термінового розгляду, направте електронного листа з позначкою «Важливо» на адресу vgorbenko@znu.edu.ua. У листі обов’язково вкажіть Ваше прізвище та ім’я, курс та шифр академічної групи.


Остання зміна: Monday 4 September 2023 13:56 PM