Практичне завдання
Аналіз раціону харчування дітей у дошкільному навчальному закладі.
План
1. Ознайомлення з умовами приготування їжі та харчування дітей.
2 Вивчення документів, у яких планується раціон дітей, фіксується якість продуктів.
3. Розрахунок енергетичної цінності страв.
4. Підбиття підсумків.
Список використаних джерел
1. Кудрявцев В.Т., Егоров Б.Б. Развивающая педагогика оздоровления (дошкольный возраст). - М.: Линка - Пресс, 2000. - С. 177 - 188.
4. Мартынов С.М. Нетрадиционные методы реабилитации часто болеющих детей. - М.: ВЛАДОС, 2002. - 224 с.
Контрольні запитання
1. Висвітліть значущість повноцінного харчування для всебічного розвитку дитини-дошкільника.
2. Якими є основні вимоги до харчового раціону дошкільників?
3. У чому полягає сутність
такого нетрадиційного методу оздоровлення дошкільників, як сокотерапія.