Практичне завдання

Аналіз раціону харчування дітей у дошкільному навчальному закладі.

План

1. Ознайомлення з умовами приготування їжі та харчування дітей.

2 Вивчення документів, у яких планується раціон дітей, фіксується якість продуктів.

3. Розрахунок енергетичної цінності страв.

4. Підбиття підсумків.

Список використаних джерел

 1. Кудрявцев В.Т., Егоров Б.Б. Развивающая педагогика оздоровления (дошкольный возраст). - М.: Линка - Пресс, 2000. - С. 177 - 188.

4. Мартынов С.М. Нетрадиционные методы реабилитации часто болеющих детей. - М.: ВЛАДОС, 2002. - 224 с.

Контрольні запитання

1. Висвітліть значущість повноцінного харчування для всебічного розвитку дитини-дошкільника.

2. Якими є основні вимоги до харчового раціону  дошкільників?

3. У чому полягає сутність такого нетрадиційного методу оздоровлення дошкільників, як сокотерапія.

Ultime modifiche: Wednesday, 2 September 2020, 16:22