Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Основи оздоровчого х ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра терапії та реабілітації
Основи оздоровчого харчування
Загальне
Література
Література
Основна та додаткова література з дисципліни
Клацніть
ЛІТЕРАТУРА.docx
для перегляду файлу
Попередня секція
Робоча програма
Наступна секція
Навчальний посібник
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Навчальна програма
Робоча програма
Навчальний посібник
Система накопичення балів
Лекція 1. Харчування і здоров'я людини
Лекція 2. Фізіолого-гігієнічні основи раціонального харчування
Лекція 3. Харчовий раціон
Практичне заняття 1. Фізіолого-гігієнічні основи харчування
Практичне заняття 2. Роль білків у харчуванні
Практичне заняття 3. Роль жирів у харчуванні
Практичне заняття 4. Роль вуглеводів у харчуванні
Тести до модуля 1
Лекція 4. Харчування окремих груп населення
Лекція 5. Лікувальне харчування
Практичне заняття 5. Роль вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні
Практичне заняття 6. Характеристика продуктів харчування
Практичне заняття 7. Харчовий раціон
Практичне заняття 8. Харчування різних категорій населення
Практичне заняття 9. Превентивне харчування
Практичне заняття 10. Лікувальне харчування
Тести до модуля 2
Завдання
Питання до іспиту
Підсумкове тестування
Ректорський контроль