Перейти к основному содержанию
Русский (ru)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вход
Основи оздоровчого х ...
Поиск курса
Курсы
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра терапії та реабілітації
Основи оздоровчого харчування
Общее
Робоча програма
Робоча програма
Нажмите на ссылку
Робоча програма.pdf
, чтобы просмотреть файл.
Предыдущий акт. элемент
Навчальна програма
Следующий акт. элемент
Література
Перейти на...
Перейти на...
Форум новин
Навчальна програма
Література
Навчальний посібник
Система накопичення балів
Лекція 1. Харчування і здоров'я людини
Лекція 2. Фізіолого-гігієнічні основи раціонального харчування
Лекція 3. Харчовий раціон
Практичне заняття 1. Фізіолого-гігієнічні основи харчування
Практичне заняття 2. Роль білків у харчуванні
Практичне заняття 3. Роль жирів у харчуванні
Практичне заняття 4. Роль вуглеводів у харчуванні
Тести до модуля 1
Лекція 4. Харчування окремих груп населення
Лекція 5. Лікувальне харчування
Практичне заняття 5. Роль вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні
Практичне заняття 6. Характеристика продуктів харчування
Практичне заняття 7. Харчовий раціон
Практичне заняття 8. Харчування різних категорій населення
Практичне заняття 9. Превентивне харчування
Практичне заняття 10. Лікувальне харчування
Тести до модуля 2
Завдання
Питання до іспиту
Підсумкове тестування
Ректорський контроль