Zum Hauptinhalt

Blöcke

Feedback überspringen

Feedback

  • FeedbackОцінка якості курсу
Navigation überspringen

Navigation

  • Dashboard

    • Website-Start

    • Website

      • Meine Kurse

      • Schlagwörter

      • DateiІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

      • Link/URLВибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

      • Link/URLВибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

      • ForumНовини сайту

      • Link/URLІнструкція - основи роботи з системою Moodle

      • Link/URLЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

      • VerzeichnisНормативна база СЕЗН

      • Link/URLВідновлення пароля

      • DateiПам’ятка для користувача системи Moodle

      • DateiСистема оцінки курсу

      • FeedbackОцінка якості курсу

    • Meine Kurse

    • Kurse

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

          • Кафедра медико-біологічних основ фізичного вихован...

          • Кафедра теорії та методики фізичної культури і спорту

          • Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...

            • archive

            • Подієвий туризм

            • Географія туризму та туристичне країнознавство (ЗФН)

            • Організація анімаційних послуг в туризмі

            • Організація екскурсійних послуг

            • VIP туризм

            • Реклама в готельно-ресторанному бізнесі Заочне від...

            • Подієвий туризм Заочне відділення

            • Технологія продуктів для дієтичного та санітарно-к...

            • Управління безпекою в туризмі

            • Технологія і якість продукції ресторанного господа...

            • Основи гастрономічного туризму для заочної форми

            • Організація і технологія надання ресторанних послу...

          • Кафедра фізичної культури і спорту

          • Кафедра терапії та реабілітації

          • Практична підготовка факультету фізичного вихованн...

          • Інформація

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Різне

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Schließen
    Toggle search input
  • Deutsch ‎(de_old)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Log in

Організація і технологія надання ресторанних послу ...

Schließen
Toggle search input
  1. Home
  2. Kurse
  3. Факультети, кафедри
  4. Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
  5. Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
  6. Організація і технологія надання ресторанних послу...
  7. Beschreibung

Організація і технологія надання ресторанних послуг ОП Туризм

  • Trainer/in: Борозенко (Сидорук) Анна Вікторівна
  • Асистент із правами викладача: Волобуєв Андрій Олександрович
Кредити: 3
Семестр: 225

Data retention summary
Get the mobile app