Перейти до головного вмісту

Блоки

Пропустити Зворотний зв'язок

Зворотний зв'язок

  • Зворотний зв’язокОцінка якості курсу
Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Мої курси

    • ФайлІнструкція для здобувачів освіти до вибору дисципл...

    • URL (веб-посилання)Вибір дисциплін на 2025-2026 навчальний рік

    • URL (веб-посилання)Вибір дисциплін на 2024-2025 навчальний рік

    • ФорумНовини сайту

    • URL (веб-посилання)Інструкція - основи роботи з системою Moodle

    • URL (веб-посилання)ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ

    • ТекаНормативна база СЕЗН

    • URL (веб-посилання)Відновлення пароля

    • ФайлПам’ятка для користувача системи Moodle

    • ФайлСистема оцінки курсу

    • Зворотний зв’язокОцінка якості курсу

    • Мої курси

    • Курси

      • Факультети, кафедри

        • Біологічний факультет

        • Економічний факультет

        • Журналістики факультет

        • Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. По...

        • Іноземної філології факультет

        • Факультет історії та міжнародних відносин

        • Математичний факультет

        • Менеджменту факультет

        • Соцiологiї та управлiння факультет

        • Соціальної педагогіки та психології факультет

        • Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму

          • Кафедра медико-біологічних основ фізичного вихован...

          • Кафедра теорії та методики фізичної культури і спорту

          • Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...

            • archive

            • Подієвий туризм

            • Географія туризму та туристичне країнознавство (ЗФН)

            • Організація анімаційних послуг в туризмі

            • Організація екскурсійних послуг

            • VIP туризм

            • Реклама в готельно-ресторанному бізнесі Заочне від...

            • Подієвий туризм Заочне відділення

            • Технологія продуктів для дієтичного та санітарно-к...

            • Управління безпекою в туризмі

            • Технологія і якість продукції ресторанного господа...

            • Основи гастрономічного туризму для заочної форми

            • Організація і технологія надання ресторанних послу...

          • Кафедра фізичної культури і спорту

          • Кафедра терапії та реабілітації

          • Практична підготовка факультету фізичного вихованн...

          • Інформація

        • Філологічний факультет

        • Юридичний факультет

      • Аспірантура

      • Науково-технічна позашкільна освіта

      • Підготовчі курси до ЗНО

      • Різне

      • Центр післядипломної освіти та професійних кваліфі...

      • Школа педагогічної майстерності

  • Закрити
    Переключити введення пошуку
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • Deutsch ‎(de_old)‎
    • English ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
  • Вхід

Організація і технологія надання ресторанних послу ...

Закрити
Переключити введення пошуку
  1. Головна
  2. Курси
  3. Факультети, кафедри
  4. Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
  5. Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
  6. Організація і технологія надання ресторанних послу...
  7. Резюме

Організація і технологія надання ресторанних послуг ОП Туризм

  • Викладач: Борозенко (Сидорук) Анна Вікторівна
  • Асистент із правами викладача: Волобуєв Андрій Олександрович
Кредити: 3
Семестр: 225

Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток