AWS Academy Cloud Architecting охоплює основи побудови ІТ-інфраструктури на Amazon Web Services або AWS. Курс призначений для того, щоб навчити архітекторів рішень, як оптимізувати використання хмари AWS, розуміючи служби AWS і те, як ці служби вписуються в хмарні рішення.

Оскільки архітектурні рішення можуть відрізнятися залежно від галузі, типу додатків і розміру бізнесу, цей курс наголошує на найкращих практиках для AWS Cloud і рекомендує різні шаблони проектування, які допоможуть вам продумати процес розробки оптимальних ІТ-рішень на AWS. Він також представляє тематичні дослідження протягом усього курсу, які демонструють, як деякі клієнти AWS розробили свою інфраструктуру, а також стратегії та послуги, які вони впровадили. Нарешті, цей курс також надає можливість створювати різноманітні інфраструктури за допомогою керованого, практичного підходу.

Цей курс допоможе вам підготуватися до іспиту AWS Certified Solution Architect - Associate (посилання на зовнішній сайт.). Детальніше про іспит можна знайти в модулі Сертифікаційні ресурси.

Кредити: 3