Курс націлений на отримання студентами як загального уявлення про ті можливості, які надають сучасні компанії, такі як Amazon, Google та Microsoft, для проектування, розробки та розгортання програмних систем із використанням хмарної інфраструктури, так і на отримання конкретних практичних навичок з використання цих можливостей.

Основнй акцент при вивченні курсу буде зроблений на ознайомлення та використання веб-сервісів Amazon (AWS). Лабораторні роботи будуть виконуватись у середовищі AWS та супроводжуватись детальними покроковими інструкціями, розробленими та наданими компанією Amazon в межах проекту AWS Academy.

Доступ як до навчальних матеріалів так і до середовища AWS для студентів повністю безкоштовний. Викладання буде вестись українською мовою, але методичні матеріали будуть надані англійською.

В межах проходження курсу студенти, за бажанням, зможуть отримати цифрові бейджі від AWS, які стануть підтвердження опанування тих чи інших знань та начичок у сфері використання хмарних сервісів AWS.

Кредити: 3