Курс Ділові переговори та етика бізнесу  займає важливе місце в системі сучасної підготовки професіонала, який готується активно включатися в різні сфери ділового життя України. Сучасні студенти мають засвоїти певні інструменти (правила та норми) ділової етики  та вміти впроваджувати їх у ділові стосунки із колегами, партнерами і конкурентами.

Метою курсу «Ділові переговори та етика бізнесу » є формування  у студентів цілісних уявлень про сучасні концепції етики бізнесу, прикладної етики та корпоративної  соціальної відповідальності, а також аспектами практичного застосування  цих концепцій в процесі управління  компанією з метою побудови ефективної й етичної  взаємодії  бізнесу та суспільства. 

Зміст дисципліни присвячений розкриттю засад, принципів та етичних норм бізнес-етики крізь призму універсальних, групових та особистісних її видів. Курс також розглядає механізми формування корпоративної етики і містить рекомендації щодо використання норм етикету в ділових стосунках, спілкуванні, у міжнародній діяльності.

Завдання курсу:  розкрити предмет, специфіку та історію виникнення етики бізнесу; визначити основні поняття етики бізнесу і прийоми ділового спілкування;  з’ясувати стилі керівництва, етику поведінки керівника і підлеглого, особливості їх взаємин.


Кредити: 4
Семестр: 224