В умовах посилення конкурентної боротьби на світовому ринку товарів та послуг  спостерігається гостра потреба впровадження логістики у бізнес-про-цеси сучасних підприємство собливо при розробці експертних оцінок та прийнятті управлінських рішень. Одним із варіантів логістизації бізнес-процесів з надання потокових характеристик є використання інтелектуальних послуг, що базуються на реальному практичному досвіді зовнішніх консуль-тантів.

Розвиток логістичної побудови основних виробничих процесів та послуг відбувається переважно за рахунок внутрішнього імпульсу, чіткого усві-домлення та спонукання до змін з середини самої організації з наявністю необхідних ресурсів, досвіду та прагнень. Це повільний неоднозначний, з наяв-ністю протиріч процес, з розумінням і готовністю до того, що у сучасних реаліях буде у повному обсязі досягнута комплексна логістизація або, хоча б, зроблена спроба започаткування та доведення до перших суттєвих результатів.

Консалтинг загалом і логістичне консультування зокрема,  –  це поєд-нання зовнішнього та внутрішнього імпульсів, що базуються на бажанні клієнта, його платоспроможності і є стимулом потужного прориву у сфері логістичних технологій, досягнення підприємством суттєвих конкурентних переваг у стислі терміни за рахунок ефективного ланцюга постачань, якості продукції, її собівартості та політики розподілу з обов’язковим незалежним експертним консультуванням.


Кредити: 3
Семестр: 223