Опції зарахування

Система бухгалтерського обліку – це своєрідний механізм підготовки та відображення інформації про майнове та фінансове становище підприємства. Завдяки цій інформації внутрішні та зовнішні її користувачі мають уявлення про реальний стан справ на підприємстві.
Методична база ведення бухгалтерського обліку складається з використання первинних облікових документів, інвентаризації, оцінки, калькулювання, організації обліку (управлінського, бухгалтерського та податкового), виконання розрахунків та проведень, контролю, підготовки, звітності. Створення цілісної системи обліку передбачає активне застосування специфічного елемента регулювання бухгалтерського обліку та звітності – облікової політики підприємства
Навчальна дисципліна "Облікова політика підприємства" присвячена вивченню: сутності та призначення облікової політики; організаційно – методологічних основ та принципів формування облікової політики підприємства; техніки здійснення облікової політики; випадків зміни облікової політики; особливостей та документального підтвердження проведення інвентаризації; поняття та порядку складання графіку документообігу; особливостей обліку окремих операцій.
Кредити: 5
Семестр: 123
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.