Introduzione
Викладач дисципліни - к.н.ф.в.с., доцент Чуєва Інна Олександрівна (denizenko@ukr.net), кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної справи, 4 корпус, 306 ауд.
д.пед.н., професор Маковецька Н.В.
Ідентифікатор конференції: 943 947 0445
Код доступу: 275448
Сучасна ринкова економіка України функціонує в умовах жорсткого загострення конкурентної боротьби у світі, яка з кожним роком набуває більш глобальних масштабів. За таких умов можливості стабільного економічного зростання як в цілому економіки України, так й окремого її товаровиробника багато в чому залежать від ефективного вирішення питання щодо підвищення рівня конкурентоспроможності кожного із суб’єктів господарювання. У зв’язку з цим особливу актуальність та значущість набуває задача повноцінного й ефективного входження України в світову економіку, підвищення рівня конкурентоспроможності країни в цілому та її господарюючих суб’єктів, зокрема підприємств готельно-ресторанних і туристичних послуг.