Структура за темами

  • Загальне

    «Особливості роботи логопеда з дітьми із порушеннями зору: практичні кейси»

    Курс читає досвідчений учитель-дефектолог (тифлопедагог), спеціаліст вищої категорії, педагогічне звання «учитель-методист», Остапенко Валерія Вячеславівна, яка спеціалізується на корекційно-розвитковій роботі з дітьми, які мають порушення зору.

    Сучасний логопед має володіти базовими знаннями і компетенціями аби допомогти всім дітям, серед яких можуть бути і діти з порушеннями зору! В будь який час, до кабінету логопеда може зайти дитина з порушеннями зору, якій потрібно надати професійну допомогу на найвищому рівні!

    Курс «Особливості роботи логопеда з дітьми із порушеннями зору: практичні кейси» допоможе розібратися з: теоретичними аспектами розвитку мовлення дітей з порушеннями зору; особливостями організації роботи логопеда з дітьми з порушеннями зору; прийомами, формами та засобами навчання. Навчитися правильно підбирати  та застосовувати засоби наочності для дітей з порушеннями зору. Сприяє розкриттю особливостей організації роботи з дітьми з порушення зору. 

    Зміст курсу спрямовано на систематизацію знань здобувачів вищої освіти щодо науково-теоретичних та методичних засад планування та організації  допомоги дітям з порушеннями зору.

     


  • Секція 1

    • Секція 2

      • Секція 3

        • Секція 4