Структура за темами

  • ЗАГАЛЬНЕ

    Шановні наші прикладники!

    Ви, як ви вже встигли помітити, є своєрідними філологічними гурманами, оскільки обрали на сьогодні найкраще -- освітню програму "Прикладна лінгвістика" :).

    Тож пропоную курс для гурманів -- "Основи корпусної лінгвістики".

    Для ефективної роботи Вам до душі не маленький совочок для дітей, а великий новенький екскаватор, який піднімає ковшем великий шмат землі з потрібної вам ділянки й кладе перед вами? Тоді вам точно на цей курс!

    Ви хотіли не стільки математики, скільки "багатолітер"? Їх у нас є таки чимало! Цілі корпуси текстів -- за жанрами, періодами, авторами...

    Ви хотіли швидкої відповіді на запитання про те, скільки, де і в яких часових межах можна знайти мовні факти того чи того рівня мови?  Ваше уміння працювати з корпусами текстів вам дасть відповіді не лише на це запитання!

    Ви не знаходите у словниках інформації про значення того чи того слова тільки тому, що словники -- далеко не завжди нові й вичерпні? Ви навчитеся знаходити все необхідне саме в корпусі мови!

    Ви навчитеся працювати не лише з корпусами мови української, а й із корпусами інших мов.

    І саме завдяки вмінням і навичками роботи з такими корпусами ви не потонете в морі слів і не будете захоронені під горою карток з ілюстративним матеріалом. Це я вам обіцяю! Як обіцяю й те, що нудно вам точно не буде ;).

    Приходьте! ;)


    Підключитися до конференції Zoom можна, як і завжди, так:

    https://us02web.zoom.us/j/9454333155?pwd=eTBGVlNjWktZNzR3d0kxbVF5dlhPQT09

    Код: 945 433 3155

    Пароль: 001492


    Викладач: кандидат філологічних наук, старший викладач Меркулова Оксана Володимирівна

    Кафедра: української мови (навч. корп.2, ауд. 237)

    E-mail: gorytsvit1977@gmail.com

    Телефон: +380671609874 (телефонувати можна цілодобово, ви ж мене знаєте :))

    Інші засоби зв’язку: Viber (за номером телефону)Facebook Messenger (https://www.facebook.com/oksana.merkulova.1/)WhatsApp (за номером телефону)Telegram (за номером телефону, буде також створений чат дисципліни).


    • Секція 2

      • Секція 3

        • Секція 4