Схема розділу
-
- Система оцінювання,
- основна та додаткова література до курсу


Викладач: Новосад Наталія Василівна, к.б.н., доцент кафедри фізіології, імунології і біохімії з курсом ЦО та медицини
Інформація про викладача: https://sites.znu.edu.ua/cms/index.php?action=news/view_details&news_id=37110&lang=ukr&news_code=novosad-nataliya-vasilivna
Email: novosadnata@gmail.comКафедра: фізіології, імунології і біохімії з курсом ЦЗ та медицини, 3й корп. ЗНУ, ауд. 308 (2й поверх) або 111 ауд.
Спілкування в Zoom
https://us04web.zoom.us/j/3412794679?pwd=Iw6VZYnqcs8kYAGgqiHYmWgudiSoHp.1
Ідентифікатор конференції : 3412794679Код доступу: 2f9BeJ
Google Meet https://meet.google.com/kis-ghoi-vpr (резервний зв'язок)
-
Зміст і кількість знань, умінь і навичок, призначених до обов'язкового засвоєння, розподіл їх за темами, розділами і періодів навчання
-
Система накопичення балів
-
Навчальна та робоча програми
-
- Лекції,
- вказівки та завдання до самостійної роботи,
- поточний контроль
-
Класифікація, структура і функції біологічно активних речовин
-
Комп'ютерне передбачення біологічної активності речовин
-
Створення нових лікарських засобів
-
- Лекції,
- вказівки та завдання до самостійної роботи,
- поточний контроль
-
Доклінічне вивчення безпеки лікарських речовин
-
Доклінічне дослідження фармакокінетики фармакологічних речовин і лікарських засобів
-
Доклінічне дослідження ефективності лікарських засобів
-
- Запитання до іспиту або заліку,
- підсумкове тестування
-
Питання підсумкового контролю стосуються теоретичних основ курсу. Вони включають зміст найважливіших аспектів даної дисципліни, розкривають суть якісного та кількісного аналізу харчових продуктів, сировини та води на забруднення токсичними речовинами.
-
Підсумкові тестування стосуються теоретичних основ курсу. Вони включають зміст найважливіших аспектів даної дисципліни, розкривають суть якісного та кількісного аналізу харчових продуктів, сировини та води на забруднення токсичними речовинами.