Опції зарахування

Курс «Кадрове діловодство» є необхідною складовою частиною вивчення в системі економічних дисциплін формуючих фахівців економічного профілю в цілому, а особливо фахівців зі спеціальності «Облік і аудит».
Процеси постійного збільшення документообігу потребують, з одного боку, науково обґрунтованого удосконалення роботи з документами, з іншого — обізнаності осіб, професійна діяльність яких пов'язана з цією сферою, з питаннями стандартизації документів, правильного і своєчасного їх оформлення.
Кадрове діловодство посідає особливе місце у системі документознавства. Робота з персоналом підприємств, установ, закладів починається з процесу підбору кадрів, встановлення трудових правовідносин і продовжується аж до звільнення працівника. Кожний такий юридичний факт має знаходити своє відображення у відповідних кадрових документах.
У ході вивчення дисципліни «Кадрове діловодство» студенти ознайомлюються з сучасною класифікацією документів, набувають навичок складання різних видів кадрових документів, оформлення реквізитів, отримують зразки ділових паперів, які необхідні у практичній діяльності.
Кредити: 5
Семестр: 224
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.