Перейти до головного вмісту
Українська (uk)
Русский (ru)
Українська (uk)
Deutsch (de_old)
English (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Вхід
Організація барної с ...
Пошук курсів
Курси
Факультети, кафедри
Факультет фізичного виховання, здоров'я та туризму
Кафедра туризму, рекреації та готельно-ресторанної...
Організація барної справи
Змістовий модуль 3
Практичне завдання 7
Практичне завдання 7
Скласти пам'ятку по подачу різних видів вина (бокали, температура, до яких страви тощо).
Попередня секція
Історія виноробства (відео)
Наступна секція
Лекція 8. Характеристика міцних алкогольних напоїв
Перейти до...
Перейти до...
Форум новин
Силабус
Презентація курсу
Система накопичення балів
Підручники
Методичні рекомендації
Робочий зошит з барної справи
Барна справа
Барний інвентар
Аксесуари для бару
Офіційний сайт Всеукраїнської Асоціації Барменів
Офіційний сайт Одеської академії барменів
DBA Ukraine
Лекція 1. Особливості організації роботи барів. Їх виникнення і розвиток
Практичне завдання 1
Лекція 2. Матеріально-технічне забезпечення бару для організації процесу обслуговування
Практичне завдання 2
Лекція 3. Вимоги до обслуговуючого персоналу бару
Практичне завдання 3
Лекція 4. Управління баром
Креативна співбесіда
Автомат.система управління баром
Практичне завдання 4
Лекція 5-6. Основні правила приготування і подавання напоїв
Практика міксології від Надіра Кучкарова
Відео до лекції 5-6 (Гарнірування напоїв)
Практичне завдання 5-6
Модуль 1
Лекція 7. Виноградні вина, їх історія, класифікація
Історія виноробства (відео)
Лекція 8. Характеристика міцних алкогольних напоїв
Відео до лекції 8
Практичне завдання 8
Лекція 9. Специфіка кавових напоїв
Практичне завдання 9
Лекція 10. Процес обслуговування споживачів бару
Відео до лекції 10
Практичне завдання 10
Лекція 11. Культура обслуговування в барі
Опитування
Практичне завдання 11
Модуль 2
Індивідуальне завдання
Контрольне тестування 1
Контрольне тестування 2
Питання до самопідготовки